Me ei oltu sitten oikein hyvin harjoteltu syksyn aikana keppejä . Yritettiinhän me antaa vinkkejä kujakeppien aloitukseen, mutta eihän siinä ole vielä nimeksikään pujottelua. No Johanna antoi meille taas vinkkejä ja pitäisihän siellä hallilla päästä käymään useammin harjoittelemassa. Saattaa olla, että pitää ottaa aurausviitat parempaan käyttöön.

Pentukontaktia kokeiltiin eka kertaa ilman makupaloja ja oli se ehkä sadas miljoonas kerta kun Sani tarjosi pysähtymistä.  http://youtu.be/L9AJgqlVZ5E

Ensimmäinen keinu meinasi muuttua arasteluksi. Keinun pää laskettiin maksipöydälle, eikä mitään säikähtämisiä päässyt syntymään. Mutta kun pidin Sanista kiinni, se taisi olla kaikkein arveluttavinta. Minä luulen, että pidin sitä liian lyhyessä nyörissä, kun se halusi jossain vaiheessa hypätä sivuun. No siiten kun päästin vapaaminen menemään niin yht äkkiä juoksikin keinun päähän.

Sani on siitä erikoinen että se selvästikin miettii kaiken höseltämisen keskellä ja sitten se hetkenä minä hyvänsä tarjoaa sitä oikeaa vaihto ehtoa.

Hallilla mitattiin Sanin säkä ja näytti 36,5